Mõlemad jooksud lähevad läbi ka meie linnaosast ja toovad endaga kaasa liikluspiiranguid. Palume juhtide mõistvat suhtumist ning kutsume kõiki kaasa jooksma või jooksjaid ergutama! Samuti on väga oodatud vabatahtlikud rajajulgestuse meeskonna liikmeteks Karlovas. Kui saad vabatahtlikuna panustada, palun anna sellest esimesel võimalusel korraldajatele teada (Indrek Kelk,indrek@tartumaraton.ee, +372 51 63 260).

Liikluspiirangud kehtivad tänavatel, kust rada läbi läheb. Korraldajad paluvad võistlusraja  tänavatele 6. oktoobril autosid mitte parkida (vt lisatud  rajaskeemid sygisjooksu_rada_10km.pdf ja linnamaratoni_rada_42km.pdf). Neil tänavatel on jooksjate läbiliikumise ajal autoliiklus keelatud. Enamiku tänavate kaudu, mis ristuvad võistlusrajaga, on võimalik liigelda, ületades võistlusrada jooksjate gruppide vahel vastavalt rajajulgestajate märguannetele.

Suures plaanis läbivad jooksjad Karlovat kell 9.20-10.20 (42km distants) ja kell 13.30- 14.10 (10km distants). Alates ca 14.15-st on liikluspiirangud Karlovas lõppenud.

Korraldajad postitavad liiklusinfo ka kõikidesse Tartu linna postkastidesse.