MTÜ Noored Toredate Mõtetega ja Lelula Perekeskus korraldavad üheskoos suvise lasteasjade taaskasutuslaada Karlova linnaosas 19.07.2016 kell 16-20.
 
Laat toimub Tähe 3 (sama maja, kus on Aeg-Ruum) ja Tähe 5 (Tartu I muusikakool) taga asuval hoovis, haljasalal. Sissepääs laadale on Tähe 3 ja Tähe 5 maja vahelt.
 
Kõik lapsevanemad (sh rasedad) on oodatud kasvõi korrakski laadale, et näha, mida pakutakse ning miks mitte ka teiste lapsevanematega kaupa tegema.

Kõik lapsevanemad, kes soovivad laadal müüa oma lastele väikeseks, üleliigseks jäänud lasteasju (riided, jalanõud, mänguasjad, koolitarbed, lasteraamatud jms lastetarbed), palume laadale ette registreeruda. Osavõtutasu ei ole. Müüjaid mahub laadale päris palju.
Müüjana registreerumiseks saada oma osalemise soov aadressile monikamagi@hot.ee.
 
PS! Müüja peab ise kaasa võtma oma müügipinna (pesurest, laud, stange, kastid, lina asjadele alla laotamiseks vms). Laada korraldajate poolt abivahendeid ei ole. Kohapeal juhendatakse, kuhu saad oma müügipinna paigutada. Müüjate paigutamine algab kell 15:30.
 
Tegemist on lasteasjade taaskasutuslaadaga!
Arvestama peab, et laat toimub õues. Laat lükkub edasi ära suure vihma korral.

Aeg-Ruumis töötab laada ajal lastehoid. Esimesed 30min on hoiu kasutamine tasuta.
Samuti on õues laada alal kiik, liivakast, kuid seal järelvalvet ei ole.
 
Autoga tulijatel palume parkida lähiümbrusesse, arvestades sealset liikluskorraldust ja -märke.

Lisainfot laada kohta saate - monikamagi@hot.ee, tel 53302502
 

PS. Lasteasjade laat ei ole mõeldud kauplemiseks äriettevõtetele ega organisatsioonidele! Samuti ei oota laadale lapsevanemaid, kes müüvad edasimüügi eesmärgil muretsetud riideid jms lastetarbeid (sh uusi), müügiks valmistatud käsitööd.

Kõike ilusat soovides,
Monika Mägi
Lelula Perekeskuse poolne lasteasjade laada korraldaja
Tel 53302502
E-post: monikamagi@hot.ee