Nädal on jagatud teemapäevadeks: esmaspäev on pühendatud planeeringutele, teisipäev
kannab filmi- ja nostalgiapäeva nime, kolmapäeval keskendutakse kirjandusele, neljapäev on kunsti- ja muusikapäev, reedel on tähelepanu all roheline keskkond, laupäeval tähistatakse Karlova päeva ning nädala lõpetab pühapäevane perepäev.

 Karlova päevad juhatab sisse esmaspäeval, 14.mail toimuv planeeringute päev. Päeva põhisündmus on Karlova Seltsi poolt korraldatud Karlova ruumilise planeerimise seminar, mis toimub kl.18.00 Tartu Kunstikoolis (Eha 41). Teisipäeva, 15.mai ürituste naelaks kujuneb kunagise restoran Kasekese nostalgiaõhtu algusega kl. 18.00 Anna Edasi kohvikus (Tähe 20).

Kolmapäeval, 16.mail saab osaleda kirjanduslikul ringkäigul Karlovas (algus kl 18.00 Tähe 20), mis lõpeb Eharoosal kirjandusõhtul Eha 31 aias, kus loomingut esitavad Karlova oma kirjanikud ning külalised Uuest Maailmast ja Supilinnast. Neljapäeva, 17.mai õhtul kl. 18.00 ootab aga külalisi Tolstoi 3 aed, kus toimub muusikaõhtu hubase lõkke äres.

Reedel, 18.mail toimuval rohelise keskkonna päeval räägitakse koduaedade heakorrastamisest, valmistatakse taimseid matkatoite ning kl.18.00 algab Tähe 20 eest rattaekskursioon tutvumaks omapäraste Karlova aedade ja hoovidega.

Nädal tipneb laupäeval, 19.mail toimuva Karlova päevaga, mis algab traditsioonilise karlovlaste paraadiga kl.11.30 Sõpruse silla juurest  kulgedes Karlova päeva peoplatsile Tartu Loomemajanduskeskuse pargialale (Kalevi 13 taga).  Päeva jooksul kl. 12.00-17.00 saab osaleda karlovlaste laadal ja põnevates õpitubades nii suurtele kui ka väikestele ning nautida muusikaprogrammi kohalike ja kutsutud kollektiivide esituses.

Karlova päevad võtab kokku pühapäevane perehommik kl. 11.00 Anna Edasi kohvikus, kl. 15.00 esitletakse samas Karlovast mõjutatud tekstide kogumikku „Kirju Karlovast“.

Täpsem Karlova päevade kava Karlova Seltsi koduleheküljel www.karlova.ee

Jälgi ka jooksvat infot Karlova Seltsi Facebook'i lehel

Karlova päevi korraldab Karlova Selts koos paljude heade koostööpartneritega, toetab Tartu linn, Tartu Loomemajanduskeskus, Tartu Kultuurkapital, Kohvik Anna Edasi,  „Meie“ toidupood Karlovas Võru tänaval ja Tartu Tuletõrjeühing.

Lisainfo:

Ahto Külvet
Karlova Seltsi juhatuse esimees
tel. 5099932
fotomaan(at)gmail.com    
www.karlova.ee