Tartu majaomanikele ja haldajatele.

 

Ihaste Selts koostöös teiste Tartu asumiseltsidega korraldab Tartu Ettevõtluspäeva raames kaks seminari „Maja ja aia hooldus, ettevalmistused talveks“ ja „Kuidas tõsta hoonete ohutust (valve, tuleohutus, remonditööd).

 

06.oktoober 17.00-19.00

Atlantise konverentsikeskus, Narva mnt 2, Tartu, suur saal

  • Olmekahjurid (putukad, närilised jt.) meie ümber – kuidas neist loodussõbralikult vabaneda? Hoonetes ja aias levivad kahjurid, nende tekke ennetamine ning liikumise jälgimine. Kahjurtõrje vajalikkuse väljaselgitamine.
    Anneli Haavandi – kahjuritõrjuja, Rentokil OÜ
  • Aia ettevalmistamine talveks. Hilissügisesed tegevused aias ning kasvuhoones. Millele tähelepanu pöörata ja kuidas aeda ja kasvuhoonet talveks ette valmistada?
    Sirje Vabrit – iluaianduse spetsialist, Tonsum OÜ

Registreerimine: http://info.raad.tartu.ee/ettevotlus.nsf/registreerimine?OpenForm&ParentUNID=0F4A8FC91DC045DBC2257EC2004A60D2


08.oktoober 17.00-20.00

Atlantise konverentsikeskus, Narva mnt 2, Tartu, suur saal

  • Naabrivalve korraldamisest ja kasulikkusest. Milleks on kasulik naabrivalve. Naabrivalve korraldamine Politsi- ja Piirivalveametiga koostöös. Naabrivalve puudused ja eelised.
  • Hoonete korrashoid ja hooldamine. Mida saab iga korteri- või majaomanik ise teha? Hoonete seisukorra ülevaatamine hoone omaniku poolt - olulised kohad, millele tähelepanu pöörata ja esmased tegevused rikete leidmisel.
    Kalle Pilt, ehitusinsener, TTÜ doktorant
  • Küttekehade ettevalmistamine talveks. Mida peaks iga küttekehade omanik-kasutaja enne talve kindlasti mõtlema ja tegema?
    Jaanus Pedari, pottsepp-korstnapühkija (Kütte- ja Ventilatsioonisüsteemide Teabekeskus)

Registreerimine: http://info.raad.tartu.ee/ettevotlus.nsf/registreerimine?OpenForm&ParentUNID=10C78CC4DC8906B2C2257EC3002371F4

 

Info tel. 56606663 Kalle Pilt (Ihaste Selts) või mailil kalle.pilt@ihasteselts.ee

Kõik huvilised on oodatud !  Seminarid on TASUTA !